Tuesday, December 05, 2006

Безплатен подарък

Исус Христос
Най-великият дар от Бога!

Скъпи приятелю,
ако си търсил нещо за забавление, или просто нещо безплатно в мрежата и така си попаднал на нашата страница, не бързай да се разочароваш.

Няма нищо случайно на този свят !

Нищо не е по-ценно от благодатта(безплатен дар) на Бога, показана към нас, чрез Исуса. Решението ти да приемеш или отхвърлиш този подарък, който ние искаме да споделим с теб е най-важното решение за твоя живот. Понеже този подарък не е от Нас, а идва от Бога!

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот (Евангелие от Йоан 3гл. 16 стих)

Това което ние лично искаме да ти кажем е :
Исус Христос е жив и непроменен и днес ! Той те обича и даде Своя живот за теб, за да не умреш заради греховете си, но да бъдеш спасен и да можеш отново да имаш едно истинско общение с Бога, като Твой Баща. Да това е реалност и в нашия живот!
Ето това, което ти предлагаме:

   Сприятели се сега с Него и бъди в мир;

От това ще дойде добро за тебе!

Йов 22:21

Божието Слово ни дава, ясна представа за начина, по който можем да имаме мир с Бога :

"Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш."


Сега ако искаш да приемеш Исус Христос за Свой Господ и Спасител, нека се помолим заедно с една простичка и искренна молитва :

Господи Исусе,
аз вярвам, че Ти дойде на земята и умря на кръста заради моите грехове, Ти беше невинен, но понесе наказанието, което заслужавах аз, заради моя бунт против Бога, заради моето неверие.
Сега Господи Исусе, аз вярвам, че точно в този момент Ти ме освобождаваш от моята вина, грях и ме приемаш, като Свое дете.
Благодаря Ти Отче!
Благодаря Ти Исусе, Ти Си мой Бог и Спасител !


ДОБРЕ ДОШЪЛ В БОЖИЕТО СЕМЕЙСТВО!

Скъпи братко или сетро,
ти видя, колко е милостив Бог и колко просто и достъпно е направил нашето спасение. Точно толкова, колкото е лесно да съгреши човек, толкова е лесно да приеме прошка !!!
Но мили братко или сестро, ние нетрябва да нараняваме Нашия Любим Господ и Спасител, като вършим неща, които са против Словото Му и в противоречие с нашата съвест. Кое Го обижда и по-важното - Кое Го радва, ще намериш в Библията - Божието Слово.

Защото заплатата на греха е смърт; а Божият дар е вечен живот в Христа Исуса, нашия Господ. Римляни 6:23

Радвай се !
Ти си спасен !
Имаш вечен живот. Няма да отидеш в ада !!
Наслаждавай се на любовта на Бог,
защото тя е ИЗОБИЛНА !

"Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот." Ев.Иоан 3гл. 16 стих


Пиши ни, за да се радваме заедно! ..
:-))

No comments: